Drengenes verden – Københavns Drengekor 1924-2024

Henrik Engelbrecht: Drengenes verden – Københavns Drengekor 1924-202

4272 sider
Københavns Drengekor 2024
ISBN:
978-87-970306-5-3

Pris kr. 250,-

Bogen kan ikke købes i min webshop, men kun direkte hos Københavns Drengekor, Sankt Annæ Gymnasium; send en mail til drengenesverden@sag.dk med dit fulde navn og adresse og samtidigt indbetale kr. 250,- til MobilePay: 94232 (skriv BOG og dit navn i MobilePays beskedfelt).

Pressen skrev:

★★★★★
Henrik Engelbrecht er en eminent fortæller, der altid graver sig ned i alle detaljer … Bogen er et af de mest velskrevne jubilæumsskrifter, jeg har læst.
Ulla Strømberg, Kulturkupeen 

★★★★★
… en særdeles appetitlig og læseværdig præsentation af en institution i det danske musikliv: Københavns Drengekor … her har man hyret Henrik Engelbrecht som forfatter. Engelbrecht, der efter min mening er Danmarks fremmeste musikformidler i skrift … Jeg mener, denne bog må være et forbillede for, hvor læsepædagogisk man kan præsentere sit stof – bravo!
Peter Elmelund, Bibzoom.dk

… en flot, indbydende og meget præsentabel bog … en bog, som alle, der elsker klassisk kormusik, kan læse med stor fornøjelse, fordi Henrik Engelbrecht er en virkelig kompetent formidler af den musik, der gennem 100 år har været forbundet med et klassisk kor, som stadig holder traditionen i hævd.
Ole Schramm, historie-online.dk

Theme: Overlay by Kaira