Foredrag

HE på PlænenJeg har i løbet af de sidste 30 år holdt utallige foredrag om klassisk musik og opera – både introduktioner til særlige operaopførelser eller koncerter, foredrag om komponister, værker, sangere og musikere fra før og nu, og har været konferencier til mange koncerter over hele landet. Se et eksempel på hvordan jeg holder foredrag her.

Mine foredrag og koncertintroduktioner

Læs hvad anmelderne skrev om mine foredrag her.

Mine foredrag og koncertpræsentationer har været afholdt i samarbejde med bl.a. Det Kongelige Teater, Copenhagen Phil, DR SymfoniOrkestret, Den Jyske Opera, Den Ny Opera i Esbjerg, Tivoli, Det Kongelige Bibliotek, Statens Museum for Kunst, Teatermuseet i Hofteatret, Nationalmuseet, Historiske Dage, Copenhagen Opera Festival, Aalborg Operafestival, Festspillene i Bergen, Den Norske Opera, Recorded Vocal Arts Society i London, Akademie Musiktheater heute i Frankfurt samt opera- og musikforeninger, højskoler, biblioteker og oplysningsforbund over hele landet.

Desuden har jeg undervist i den praktiske formidling af musik og musikteater på kurser for Aalborg Symfoniorkesters musikere, ved de teater- og musikvidenskabelige institutter på Københavns Universitet, Opera-Akademiet, Statens Teaterskole, for bibliotekarer fra hele landet, samt ved Journalisthøjskolens Efteruddannelse.

Jeg holder foredrag om stort set alle facetter af den klassiske musik og operaens verden – her er et lille udsnit af de emner, jeg for tiden holder mest af at fortælle om.

Du kan booke mig til et foredrag via mail@henrikengelbrecht.dk eller telefon 60 57 90 77. Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Theme: Overlay by Kaira