Elvira vender tilbage … bel canto-sopran i Tivoli på lørdag

susan-rodebush-photography-2013-3Der er sikkert mange, der husker koncertopførelsen af Bellinis opera Puritanerne i Tivolis Koncertsal for to år siden. Jeg gør – for det var – i al beskedenhed – min idé at Lawrence Brownlee og Sarah Coburn skulle synge hovedpartierne som Arturo og Elvira, og at bel canto-specialisten Giancarlo Andretta skulle dirigere.

Nu vender to af dem tilbage til Tivoli – prøverne er begyndt, og på lørdag synger Sarah Coburn et program med sine egne yndlingsarier sammen med Tivoli Copenhagen Phil og Giancarlo Andretta. Persongalleriet byder på både en kvik teenager fra Sevilla, en pige fra Verona, som Shakespeare lagde pænt mange forhindringer i vejen for, en kvinde med solide søvnproblemer, en halvprostitueret pantomimedanserinde – og en skotsk kvinde med visse mentale udfordringer. Med andre ord en helt normal aften i operaens verden.

Der er stadig billetter til koncerten – læs mere på Tivolis hjemmeside her.

Du kan også æse mere om Sarah Coburn på hendes egen hjemmeside – og her er et klip med én af de arier, som hun synger på lørdag; vanvidsscenen fra Donizettis Lucia di Lammermoor. Her på optagelsen er det nu ikke den italienske originalversion (som er den, hun synger i Tivoli) hun har en klaverprøve på, men den franske udgave – inklusive et højt F!

Jeg præsenterer i øvrigt selv koncerten på lørdag, og kniber igen mig selv i armen over, at det egentlig er et arbejde. Ses vi i Tivoli?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme: Overlay by Kaira