En Wagner-adventsgave – og tilmelding til nyhedsbrev

Uden navn

Dagens låge i julekalenderen er for en enkelt gangs skyld ikke et klip med en tenor – men en adventsgave; en guide til en Wagner-opera, som snart kan opleves igen i Danmark. Der er nemlig ikke længe til, at Den Kongelige Opera har premiere på Den flyvende hollænder – og i den anledning har jeg lavet en lille adventsgave (eller måske en mandelgave?) til alle jer, der trofast har fulgt med i min kalender.

Jeg har skrevet en lille 18-siders operaguide til Wagners Den flyvende hollænder – en e-bog, som du kan få tilsendt som pdf-fil ganske gratis. Så kan du enten læse den på din iPad eller computer, eller du kan printe den (den er ret praktisk i A4-format). Og du er meget velkommen til at dele den med dine venner og familie – den er som sagt til ganske fri afbenyttelse. Du kan både læse historien om hvordan Wagner skrev Den flyvende hollænder, læse om handlingen i operaen og få mine egne bud på de bedste cd- og dvd-indspilninger.

Og nu er der jo kun to låger mere tilbage i julekalenderen – så noget må der gøres. Jeg har derfor besluttet, at jeg i det nye år både anbefaler nye cd’er her på siden, og sender regelmæssige nyhedsbreve ud med både anbefalingerne og klip fra YouTube med små historier om sangere og musikere fra før og nu.

Du sender blot en besked til mig på formularen nedenfor, så sender jeg e-bogen til dig i en adventsgave-mail i løbet af dagen, og sørger for, at du fra januar får mit gratis nyhedsbrev med cd-anbefalinger, nyheder og YouTube-klip. Der er jo også en tid EFTER julemåneden.

Hvis du kun vil have bogen og ikke ønsker at modtage mine nyhedsbreve fremover, kan du blot skrive det i kommentarfeltet.

Fortsat god fjerde søndag i advent!

[contact-form-7 id=”306″ title=”Kontaktformular 1″]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme: Overlay by Kaira