Jussi Björling

jussiTemaet for årets tenorjulekalender har jo været musik af Verdi og Wagner – men her juleaftensdag gælder reglen heldigvis ikke. Derfor kan jeg afslutte med den lyd, der for mig mere end noget andet er lyden af julen; Jussi Björling, der synger Adolphe Adams ‘Cantique du Noël’ på svensk.

Rigtig god jul til alle jer, der fulgte med i kalenderen – jeg håber, at der ligger masser af hårde pakker med musik på alle medier under træet til jer senere i dag. Jeg vender tilbage med mere her på siden i 2014, hvor jeg begynder at anbefale nye cd-udgivelser og lægger smagsprøver ud hele året – ikke kun til jul. Husk, at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev allerede nu – se mere på forsiden.

Og jeg lover allerede nu; der kommer også en julekalender til næste december …

 

4 thoughts on “Jussi Björling

 1. Hej Henrik
  Jeg vil lige høre, om Du kan hjælpe mig med oplysning, om det er muligt at købe tenorjulekalender CD én: Jussi Bjørling.

  Venlig hilsen

  Carl Per Johannsen

  Stenbjerg 4, 6400 Sønderborg

  Torben Johannsen´s far

 2. Hej Carl.

  Det kan man, endda i flere forskellige udgivelser – jeg vil anbefale dette sæt på EMI på 5 cd’er med noget af det bedste, Björling indsang. Og prisen er lavere end en enkelt cd til fuldpris. Du kan bestille den direkte på Amazon i England på linket her:

  http://www.amazon.co.uk/Icon-Jussi-Bjorling-Björling/dp/B001B1R1H2/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1387988538&sr=8-15&keywords=Björling

  God fornøjelse! Og hils Torben mange gange! 🙂

  Mange hilsner

  Henrik

 3. Kære Henrik Engelbrecht
  Vi sidder og hører P2 operaaften og også din beskrivelse af Jussi Bjørlings barndom og livs historie. Så fik vi den tanke, om Jussi Bjørling ligesom en anden meget berømt musiker fra Sverige, Carl Jularbo, også stammer fra den meget store sigøjner/roma indvandring som fandt sted i 17-1800 tallet. Den svenske sigøjner/roma organisation hædrer Carl Jularbo som en af deres egne – de rejsende. Hvilket er alment kendt.
  Hvad mener du om dette?
  Med venlig hilsen
  Søren Frost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme: Overlay by Kaira