Dagens tenor – Bror Magnus Tødenes

bror-magnus-todenes-remembering-jussi_2_2014-11-11-10-56-36Han er norsk, han er født i 1993 (sødt, ikke?) – og han er et kæmpe tenortalent! Han tager det heldigvis stille og roligt, men det tegner til at blive en rigtig stor karriere. Han har allerede udgivet sin første cd med titlen “Remembering Jussi” – og det er klart, at man sætter forventningerne højt, når man (eller agentur/pladeselskab) lægger op til sammenligning med den store, svenske tenor.

Det er der naturligvis ikke mange, der kan leve op til – men Bror Magnus Tødenes er ikke desto mindre et ægte naturtalent, som er ved at få rigtig godt styr på stemmen – i en alder, hvor meget få tenorer er kommet så langt, som han er.

Hold øje med ham!

 

 

 

5 thoughts on “Dagens tenor – Bror Magnus Tødenes

  1. What!? Han har en stor fremtid foran sig. Bare han forvalter sine muligheder rigtigt…

  2. Hej Henrik

    Dejligt initiativ med en tenor-julekalender. Det er lige før, at jeg (som inkarneret Jule-hader) glæder mig til at se, hvad der gemmer sig i kalenderen til den 24. Men til sagen: Bror Magnus er i den grad overhypet. Bevares, han kan (for det meste)synge rent, men i den aktuelle version af Lenskys arie er det jo bare fladt og ligegyldigt. Han får heller ikke særlig god hjælp af en uinteresseret dirigent og et middelmådigt orkester. Det er nærmest en fornærmelse at måle, eller sidestille hans præstation mod Bjørlings,og det er nok pladeselskabet, som må tage ansvaret for denne fadæse. Bror Magnus! Jeg glæder mig til at høre dig om 10 år, når du ved, hvad du vil, og hvad du kan!

  3. Der pusler flere norske tenorer i kulissen. Bl.a. to brødre Solli-Tangen fra Porsgrunn, som dæleme har stemme! Den enes fornavn er Emil, den andens er p.t. glemt. Vær opmærksom på dem – og få den ‘glemte til at afsværge pop!

  4. Overhypet? Hans stemme er perfekt forankret på den hårde gane efter det Birgit Nilssonske ideal – og hvad angår det at spille Tjajkovskij, synes jeg, at det er søvndyssende at høre ham forulempet af fx Karajan!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme: Overlay by Kaira