Dagens tenor – Javier Camarena

CamarenaVelkommen til årets tenorjulekalender – presset har været stort fra mange sider, og selvfølgelig fortsætter den gode tradition både på min Facebook-side og her på hjemmesiden. Hvis du ikke allerede abonnerer på mit nyhedsbrev, så gør det nu, hvis du ganske automatisk vil have dagens tenor direkte i din indbakke hver morgen frem til jul (og husk, at du jo altid er velkommen til at afmelde nyhedsbrevet igen når vi når juleaften). Meld dig til her.

Den allerførste tenor i årets kalender skabte tidligere på året nærmest tumult på The Met, da han sang Rossinis Askepot – publikum klappede og råbte så meget efter den store arie i anden akt, at Camarena måtte synge den igen – og det er altså ikke noget, der sker ret tit på scenen i et operahus i dag (det har jo en vis hæmmende virkning på troværdigheden i den dramatiske opbygning, kan man sige). Det er ikke mærkeligt, at Camarena nu regnes blandt de tre-fire bedste bel-canto-tenorer i øjeblikket – og gad vide, om vi ikke runder et par af de andre i løbet af december måned her på siderne.

Her er et klip fra en koncert med Camarena på hjemmebane i Guanajuato i Mexico. Man mærker, at han har musikken her helt under huden – og har han stemmen til at gøre præcis hvad han har lyst til. God fornøjelse – også med resten af kalendermåneden.

https://www.youtube.com/watch?v=MaHBURPcHbk

One thought on “Dagens tenor – Javier Camarena

  1. En skøn tenor, jeg takker dig mange gange for julekalenderen som jeg har glædet mig
    meget til igen i år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme: Overlay by Kaira