Flere cd-nyheder og anbefalinger i fremtiden – vind 27 cd’er med Pavarotti!

Flere anbefalinger fremover

Som mange af jer ved, har jeg efter fem somre i Tivoli valgt at stoppe som musikchef.

Det har være fem herlige sommerfestivaler, og jeg er meget stolt af de resultater vores team, festivalen og Tivolis Symfoniorkester/Copenhagen Phil har nået i denne periode.

Men jeg tror på, at det er vitalt for enhver kunstnerisk organisation hele tiden at udvikle sig og få tilført ny energi og nye ideer. Jeg føler helt ærligt, at tiden er inde til at nye øjne og (ikke mindst) ører kommer til.

Jeg skal fremover bl.a. arbejde som kunstnerisk konsulent for Festspillene i Bergen, med fokus på at udvikle deres operaprofil. Desuden vil jeg bruge mere tid på formidling, på at skrive og at holde foredrag og koncertintroduktioner – noget, jeg også længe har ønsket mig at kunne gøre i højere grad.

Det betyder også, at jeg igen får tid til at skrive meget mere her på siden – og være aktuel med de seneste cd-udgivelser.

Luciano-Pavarotti-Edition-1-The-First-DecadeVind 27 cd’er med Pavarotti

Pladeselskabet Universal har været så gavmilde at donere en luksusboks med hele 27 cd’er med Luciano Pavarottis tidlige indspilninger – Luciano Pavarotti Edition vol. 1. Jeg trækker lod blandt både gamle og nytilkomne modtagere af mit nyhedsbrev den 15. oktober, og du får direkte besked, hvis du har vundet. Læs mere om boksen her.

Så hvis du har lyst til at følge med i mine anbefalinger, ikke allerede abonnerer på mit nyhedsbrev (og gerne vil have chancen for at vinde cd-boksen), kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Jeg glæder mig til også fremover at dele endnu flere oplevelser her på siden.

De bedste hilsner

Henrik

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme: Overlay by Kaira