Tenorjulekalenderen er på trapperne …

Fram för framgång (1938) Filmografinr 1938/05Om kun lidt over en måned er det jul – og om 10 dage begynder årets bedste tenorjuletradition; kalenderen, hvor hver dag byder på en elektronisk låge med et klip med en kendt eller ukendt tenor. Rigtig mange har spurgt om jeg fortsætter i år også, og selvfølgelig gør jeg det – ingen december uden tenorer!

Jeg glæder mig til finde nye klip frem med fremragende sangere fra de sidste godt 100 år – forhåbentlig både nogen, du ikke kender, og måske også nogen, du gerne vil høre igen.

Hvis du vil være helt sikker på ikke at gå glip af dagens låge kan du bare tilmelde dig mit nyhedsbrev på forsiden af hjemmesiden – så sender jeg dig en mail hver morgen med den daglige tenor-dosis.

Og til et forsøde ventetiden lidt er her et ret kvalificeret bud på en skålsang – alle vi, der har været til svensk krebsegilde, ved, at de er rigtig gode til at synge en del andet end “sejle op ad åen” når snapsen skal ned. Her et klip fra filmen “Fram för framgång” fra 1938 (jeg skal undlade at komme ind på handlingen!), hvor Jussi Björling rejser sig og synger netop sådan en skålsang. Man mærker, at han ikke har så svært ved at leve sig ind i situationen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme: Overlay by Kaira